Lajmet

Kultura nuk është prioritet i komunës së Prizrenit11 shtator 2014Forumi Transparenca sot organizoi debatin e rradhës të ciklit \"Ballafaqim\", në të cilin u diskutua për trajtimin e kulturës nga komuna e Prizrenit.më shumë
Thirrje për aplikim për punëtorinë pesë ditore të zejes së Filigranit04 shtator 2014EC Ma Ndryshe ka nisur zbatimin e pilot veprimit “HAJDE!”, që synon promovimin e trashëgimisë kulturore...më shumë
Ku është kalldrëmi i Prizrenit?03 shtator 2014“EC Ma Ndryshe” në kuadër të projektit “Urbanizmi i Prizrenit nën vëzhgim të përhershëm” të mërkurën ka prezantuar dy produkte të reja...më shumë
Muja t’i ndalë kërcënimet ndaj gazetarëve29 gusht 2014Kryetari i Komunës së Prizrenit, Ramadan Muja vazhdon të përdorë gjuhë disiplinuese dhe kërcënuese ndaj...më shumë
Gjykata me mjete të reja komunikimi me qytetarët22 gusht 2014Gjykata Themelore e Prizrenit sot ka promovuar produktet e reja të cilat kanë për qëllim rritjen e transparencës dhe forcimin e komunikimit me qytetarët...më shumë
Xhamia e Jashar Pashës në Prishtinë prej tri vitesh pret restaurimin22 gusht 2014Në kuadër të projektit “Transparency Online”, EC Ma Ndryshe, nga muaji qershor, ka filluar hulumtimet rreth punëve konservuese dhe restauruese...më shumë
Muja filloi të hapet, por nuk mjafton20 gusht 2014Pas thirrjeve të vazhdueshme të Forumit Transparenca drejtuar kryetarit të Prizrenit, Ramadan Muja që të hapë vendimmarrjen, para disa ditësh ai vendosi...më shumë
Trotuarët e bllokuar, shqetësimi më i madh i prizrenasve19 gusht 2014EC Ma Ndryshe sot prezantoi rezultatet e hulumtimit të fundit mbi perceptimet e qytetarëve për urbanizmin në qytetin e Prizrenit.më shumë