Lajmet

KEDS injoron qytetarët08 mars 2018Shumë shtylla elektrike janë në gjendje të keqe dhe paraqesin rrezik për banorët e qytetit të Prizrenit.më shumë
Rrënohet shtëpia e familjes Hisari06 mars 2018Në Qendrën Historike të Prizrenit është rrënuar shtëpia e familjes Hisarit, e cila gëzonte mbrojtje me Ligjin për Qendrën Historike të Prizrenit. Kjo shtëpi...më shumë
Kuvendi i Anëtarëve 201802 mars 2018Anëtarët e EC mbajtën takimin e rregullt të Kuvendit të Anëtarëve më 28 shkurt 2018. më shumë
Rast i ri i tejkalimit të lejes ndërtimore në Qendrën Historike të Prizrenit01 shkurt 2018Praktika e mos respektimit të pëlqimeve të autoriteteve të trashëgimisë kulturore si dhe lejes ndërtimore të lëshuar nga Komuna e Prizrenit gjatë...më shumë
Edhe një tejkalim i lejes ndërtimore në Qendrën Historike të Prizrenit26 janar 2018Praktika e mos respektimit të pëlqimeve të autoriteteve të trashëgimisë kulturore gjatë aktiviteteve ndërtimore në Qendrën Historike të Prizrenit...më shumë
QRTK-ja evidenton tejkalim të lejes, kurse DI-ja thotë se lënda është në procedim18 janar 2018Qendra Rajonale e Trashëgimisë Kulturore në Prizren një muaj më parë ka evidentuar tejkalimin e një lejeje për renovim të një ndërtese në ...më shumë
Përfundon seria e prezentimeve në universitet dhe shkollat e mesme të Prizrenit10 janar 2018EC ka përfunduar serinë e prezentimeve në shkollat e mesme dhe universitet, pjesë e projektit ‘’Rikthimi i Qytetit’’. më shumë
Mos respektimi i lejeve ndërtimore në Qendrën Historike po vazhdon29 dhjetor 2017Përkundër reagimit të shoqërisë civile dhe autoriteteve të trashëgimisë kulturore për mos respektimin e pëlqimit...më shumë