Vazhdojnë intervenimet e gjelbra nga EC

EC ka realizuar intervenimin e radhës në një nga hapësirat publike “të lëna pas dore”, saktësisht në rrugën “Alpet Shqiptare”, që ka ardhur si rrjedhojë e takimeve të realizuara me banorët e kësaj lagjeje.
Lexo më shumë

Planifikimi hapësinor në Kosovë me sfida të shumta

Debati i organizuar nga EC Ma Ndryshe, në të cilin është bërë prezantimi i hulumtimit “Reforma ligjore e planifikimit hapësinor të Kosovës në qorrsokak?!” ka vënë në pah sfidat e shumta sa i përket legjislacionit dhe funksionimit të mekanizmave të planifikimit hapësinor.
Lexo më shumë

Rrjetëzimi