Karrocat në Kafaz

PAK-të përballen me barriera të shumta në përditshmërinë e tyre. Për të ngritur zërin për këto padrejtësi është realizuar performanca “Karrocat në kafaz”. Katër karroca të futura në kafaze në Shadërvan, Kej, Sheshi i Lidhjes dhe në rrugën “Adem Jashari”...
Lexo më shumë

“Green Talk” realizohet edhe në Komunën e Dragashit

EC Ma Ndryshe ka vazhduar serinë e diskutimeve për çështjet mjedisore “Green Talk”, me aktivitetin e mbajtur në Komunën e Dragashit. Qëllimi i këtij diskutimi ishte nxitja dhe krijimi i praktikave më të mira të të menduarit mbi edukimin mjedisor. Ky edukim promovon kulturën e përgjegjësisë kolektive, por...
Lexo më shumë

EC vazhdon serinë e takimeve

EC Ma Ndryshe gjatë kësaj jave ka vazhduar realizimin e takimeve me institucionet dhe OJQ-të, duke filluar me Komunën e Klinës, ku janë zhvilluar diskutime me Drejtorinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit si dhe me përfaqësues të OJQ-së “HandiKos”. Më tutje në Komunën e Junikut takimi është realizuar...
Lexo më shumë

Parkingjet brenda Qendrës Historike të Prizrenit

Qarkullimi në rritje i automjeteve brenda Qendrës Historike të Prizrenit (QHP) po ndikon negativisht në këtë zonë të mbrojtur, ngase krahas degradimit po ngarkohen rrugicat dhe hapësirat brendaj saj. Dita e ditës numri i veturave po shtohet dhe me këtë natyrshëm po shtohet edhe kërkesa për parkingje. Në vitet e...
Lexo më shumë

Dita e Tokës u shënua me aktivitete të ndryshme

Për nder të shënimit të Ditës së Tokës, EC Ma Ndryshe bashkë me Klubin e Gjelbër të shkollës “Pjetër Bogdani” ka realizuar aksionin e pastrimit, që synon përcjelljen e mesazhit për mirëmbajtjen e hapësirave publike si dhe inkurajimin e të gjithë hisedarëve për kujdes më të...
Lexo më shumë

Rrjetëzimi