EC-i shënoi Ditën e Tokës

EC Ma Ndryshe së bashku me eko-klubin e Gjimnazit “Remzi Ademaj” shënoi Ditën e Tokës. Gjatë këtij aktiviteti bashkë është intervenuar me gjelbërim dhe ulëse në hapësirat publike përgjatë rrugëve “Eqrem Çabej” dhe “Bingeni”, në lagjen Ortakoll në Prizren.
Lexo më shumë

“Green Talk” me të rinjtë në Fushë Kosovë

EC Ma Ndryshe ka vazhduar serinë e debateve të gjelbra me të rinj, kësaj here në Komunën e Fushë Kosovës. Me anë të këtij aktiviteti EC, synon aktivizimin e të rinjve në mënyrë që ata të paraqesin kërkesat dhe shqetësimet para zyrtarëve përgjegjës.
Lexo më shumë

Rrjetëzimi