EC vazhdon intervenimet e gjelbra në mjediset shkollore

EC Ma Ndryshe ka vazhduar intervenimet me mbjellje të druve frutorë dhe dekorativë në hapësirat e dy shkollave të mesme të ulëta në Prizren, në shkollën “Gani Saramati” dhe në shkollën “Fatmir Berisha”. Këto intervenime po ashtu kanë rrjedhë si kërkesa nga takimet që EC ka realizuar me...
Lexo më shumë

Përurohet edhe një tjetër projekt mjedisor

EC Ma Ndryshe ka përuruar projektin mjedisor të rradhës në shkollën e mesme të lartë "Ukshin Hoti" në Krushë të Madhe të Rahovecit. Me anë të këtij projekti Eko Klubi ka rritur hapësirën e gjelbër në oborrin e shkollës, duke e shndërruar kështu atë në një zonë...
Lexo më shumë

Të rinjtë aftësohen për të qenë liderë të gjelbër

EC Ma Ndryshe ka organizuar punëtorinë dy ditore “Liderët e Gjelbër” dedikuar për të rinjtë. Pjesëmarrësit gjatë kësaj punëtorie patën mundësi të informohen si dhe të diskutojnë për temat rreth aktivizmit në mbrojtje të mjedisit, avokimit për të drejtat mjedisore, pastaj...
Lexo më shumë

Rrjetëzimi