Dita Botërore e Trashëgimisë Audiovizuale

Dita Botërore e Trashëgimisë Audiovizuale më 27 tetor na kujton rëndësinë e arkivimit dhe ruajtjes së burimeve audiovizive. I njohur shkurtimisht si AV, artikujt audiovizualë mund të jenë çdo gjë nga një klip i shkurtër ose një dokumentar deri te fjalimet ose muzika.
Lexo më shumë

Rrjetëzimi