“Green Talk” me të rinjtë në Junik

EC Ma Ndryshe ka realizuar debat të gjelbër me të rinjtë e Komunës së Junikut. Ky aktivitet synon nxitjen e të rinjve që shqetësimet e tyre në raport me mjedisin ti paraqesin para zyrtarëve përgjegjës dhe të kërkojnë zgjidhje për to.
Lexo më shumë

Shkatërrimi nga zjarri i Muzeut të Muzikës në Gjakovë

Shkatërrimi nga zjarri i Muzeut të Muzikës në Gjakovë e njohur edhe si “Tabhane” është ngjarje e rëndë, që minon përpjekjet për mbrojtjen dhe ruajtjen e trashëgimisë kulturore të Kosovës. Mos trajtimi i duhur nga ana e institucioneve ka bërë që ky objekt kohë më parë të...
Lexo më shumë

“Më hedh në shportë”

EC ka realizuar aksion pastrimi në parkingun dhe parkun mbrapa Shtëpisë së Bardhë në Prizren me qëllim që të krijohen hapësira më të pastra dhe më të sigurta për shëndetin e njeriut si dhe për mbrojtjen e mjedisit në përgjithësi.
Lexo më shumë

Inagurohet projekti mjedisor në IAAP “Lasgush Poradeci”

Eko klubi i shkollës së mesme “Lasgush Poradeci” në Kijevë ka realizuar projektin mjedisor. Me anë të këtij projekti nxënësit kanë rritur hapësirën e gjelbër në shkollën e tyre duke mbjellur drunjë dhe bimë shumëvjeçare, kanë vendosur ulse dhe kanë investuar në sisitemin e...
Lexo më shumë

Rrjetëzimi