Lajmet

Vlerat e ndërtesave konstatohen nga autoritetet e trashëgimisë kulturore16 maj 2018Komuna e Prizrenit në sqarimin e bërë më datë 15.05.2018 lidhur me rrënimin e shtëpive të vjetra me...më shumë
Realizohet një nga iniciativat e ShAU15 maj 2018Pas përfundimit të Modulit 1 të Shkollës së Aktivizmit Urban, EC ka filluar ciklin e realizimit të iniciativave qytetare të...më shumë
Komuna e Prizrenit rrënon ndërtesa të vjetra pa pëlqim të Institucioneve të Trashëgimisë kulturore14 maj 2018Komuna e Prizrenit të hënën ka njoftuar se ka filluar me rrënimin e ndërtesave të vjetra dhe të amortizuara që janë në rrënim e sipër dhe që paraqesin...më shumë
Kampusi i UP-së hapësirë publike e sigurtë dhe e përshtatshme për të gjithë10 maj 2018EC ka realizuar punëtorinë “Kampusi i UP-së hapësirë publike e sigurtë dhe e përshtatshmepër të gjithë” aktivitetmë shumë
Publikohet Indeksi i Reformës së Transparencës Komunale për vitin 201707 maj 2018EC Ma Ndryshe ka publikuar Indeksin e Reformës së Transparencës Komunale, në kuadër të cilit janë pasqyruar rezultatet përmë shumë
EC fillon sesionin e prezantimeve në shkollat e mesme të Kosovës27 prill 2018EC ka filluar sesionin e prezantimeve në shkollat e mesme të Kosovës, pjesë e projektit “AktRural (RuralAct) – aktivizmi i të rinjve në zonat rurale të Kosovës”....më shumë
Rregullohet parku në lagjen “Bazhdarhana”26 prill 2018Në takimet e rregullta të organizuara nga EC me banorët e lagjes Bazhdarhana, si kërkesë nga këta të fundit kishte dalur...më shumë
Pjesëmarrja e të rinjve/rejave në zgjedhje25 prill 2018EC në bashkëpunim me D4D ka organizuar tryezën “Pjesëmarrja e të rinjve/rejave në zgjedhje.më shumë